Przepis i sposób przygotowania na: Krem cebulowo-ziemniaczany
Kroki postępowania
Warzywa kroimy w większą kostkę.
Podawać z żółtym serem startym na małych lub dużych oczkach i grzankami czosnkowymi.
Smacznego :)
cebula biała | 6 sztuk |
ziemniaki | 4 sztuk |
bulion drobiowy | 1,25 litra |
oliwa | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
ser żółty | |
sól | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
wino białe wytrawne | 0,5 szklanki |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: