Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
rostbef wołowy
700 g -
słonina
100 g -
wino białe wytrawne
60 ml -
cebula
1 szt. -
seler naciowy
1 szt. -
marchew
1 szt. -
czosnek
1 ząbek -
olej
-
masło
-
Pieprz biały mielony Prymat
-
Liść laurowy suszony Prymat
3 liście -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
rosół wołowy
1/2 szklanki
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku II, odc.6: Pieczony Rostbef zawijany słoniną
Kroki postępowania






Komentarze (0)