Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krakersy z pastą rybno jajeczną

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
cebula biała 1 szt
marchewka ugotowana 1 szt
seler ugotowany 1/2 szt
pietruszka gotowana 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek
majonez 2 łyżki
serek kanapkowy 2 łyżki
krakersy 1 op
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: krakersy z pastą rybno jajeczną

Jajka gotujemy w .osolonej wodzie. Marchewkę,pietruszkę,seler gotujemy. Makrelę obieramy z ośći,ugotowane jajka obrać pokroić w kostkę. Ugotowaną marchewkę,pietruszkę , seler ,cebulę i ogórki kroimy w kostkę.Do ryby dodajemy jajka pokrojone warzywa,dodajemy majonez,sól,pieprz i serek i pokrojony szczypiorek,Całość dobrze wymieszać na pastę. Pastą mozemy posmarowac krakersy, wafle ryżowe albo pieczywo udekorować dowolnie..POLECAM !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 18.12.2013 23:50
ale fajny pomysł !!!!
Łukasz15 27.11.2013 09:24
Super wyglądają
jeta72 30.07.2013 12:30
super!!! :-)
Beata68
Beata68 08.06.2013 15:51
bardzo proste,ale smaczne!
ben-ka 09.02.2013 11:56
bardzo ładnie podałaś tą przystawkę.
Kuchareczka2 22.01.2013 18:33
pyszna przystawka
Angelika10 27.12.2012 00:50
mniam mniam
Poison1988 20.11.2012 16:28
fajna przystawka i pewnie pyszna!
gusia1000 20.10.2012 14:57
Idealne na Sylwestra.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak