kotlety z suszonych kani

kotlety z suszonych kani

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • jajko

  • mleko

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W mleku moczemy suszone kanie, jak juz beda miekkie i beda miec swoje pierwotne rozmiary to maczamy w jajku i bulce tartej i smazymy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Miki 12.07.2012 21:01
smak dzieciństwa
Agnieszka/picola 23.03.2012 23:49
fajny pomysł
ogi18 29.12.2011 21:12
ciekawe
aginaa 19.12.2010 21:16
Kasia zaparaszam, mam jeszcze 2 sloiki suszonych kapeluszy kani:)
Kate131 19.12.2010 14:36
ale bym zjadła!
aginaa 19.12.2010 13:18
warto suszyc, choc nie wszyscy wiedza, ze mozna;) nie ma to jak w zimie poczuc smak kani:)
ben-ka 19.12.2010 13:14
Ja nigdy nie suszę kani a to błąd:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat