Kotlety z selera i siemienia lnianego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • płatki owsian

    1 szklanka
  • seler

    1/2 główki
  • siemię lniane

    1/4 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Płatki owsiane zalać wrzątkiem (na ok. 10 minut). Starty seler na grubych oczkach dodać do płatków, które po namoczeniu odciskamy. Dodajemy ziarna lnu wrzucamy na głęboki olej placuszki - ciasto nabieramy łyżką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Andysz 27.04.2012 10:18
mniam mniam smakowitość!;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat