Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z młodej kapusty
Kroki postępowania
Między czasie cebulę kroimy w kostkę i siekamy koperek.
Do odciśniętej kapusty dodajemy przygotowaną cebulę, koperek, mąkę, bułkę tartą, jajka i pieprz do smaku.
kapusta | 1 główka (młoda) |
cebula | 1 sztuka |
koperek | mały pęczek |
sól | ok 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
jajko | 2-3 sztuki |
mąka | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: