Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z kaszy i szpinaku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza jęczmienna 1 szklanka
szpinak mrożony 1 opakowanie
marchewka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z kaszy i szpinaku

Kaszę gotujemy do miękkości, Szpinak rozmrażamy w rondelku razem z drobno pokrojoną marchewką. Dodajemy czosnek i gałkę muszkatołową do smaku. Dodajemy sól i pieprz. Ciepły szpinak dodajemy do kaszy. Wszystko razem mieszamy. Dodajemy kilka łyżek mąki i mieszamy. Lepimy kotleciki i smażymy na oleju.
Polecam z ogórkami kiszonymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 11.10.2013 10:57
fajne połączenie
olkaaa 04.04.2013 07:28
super przepis
jozefinach 22.10.2012 08:59
Lubię takie wegetariańskie kotlety.
treonina 20.10.2012 20:11
oryginalny pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak