kotlety rybne

kotlety rybne

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z mintaja

    500 g
  • jajko

    1 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    1 szkl
  • sól

    1 szczypta
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryby myjemy, osuszamy. Mielimy w maszynce do mięsa. Dodajemy roztrzepane jajko, a także bułkę tartą i przyprawy. Wyrabiamy na jednolitą masę. Następnie formujemy kotlety i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ania2610 27.09.2016 11:54
bardzo lubię :)
Babeczka35 27.09.2016 11:19
Smaczne są takie kotleciki.
Krystyna32 27.09.2016 09:29
bardzo smaczne
KORAL 27.09.2016 08:51
Bardzo lubię kotlety rybne, smacznie wyglądają :)
norweska20 26.09.2016 22:32
smaczna propozycja

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat