Składniki:
małe ziemniaki | 20 dag |
sól | |
cząber | 1 gałązka |
fasolka szparagowa | 15 dag |
kotlet wieprzowy | 1 sztuka |
pieprz | |
boczek | 1 plaster |
suszone śliwki | 2 sztuki |
olej | 2 łyżki |
natka pietruszki | |
masło | 3 dag |
bulion warzywny | 250 ml |
małe ziemniaki | 20 dag |
sól | |
cząber | 1 gałązka |
fasolka szparagowa | 15 dag |
kotlet wieprzowy | 1 sztuka |
pieprz | |
boczek | 1 plaster |
suszone śliwki | 2 sztuki |
olej | 2 łyżki |
natka pietruszki | |
masło | 3 dag |
bulion warzywny | 250 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: