kotlet devolay

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kotlety schabowe

    20 dag
  • ser żółty

    2 plastry
  • szynka

    2 plastry
  • sól, pieprz

    do smaku
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    do panierki
  • tłuszcz

    do smażenia
  • jajko

    1 szt do panierki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kotlet schabowy rozbić dodać na to plaster szynki plaster sera żółtego doprawić do smaku zawinąć o panierować w mące w jajku i bułce tartej i smażyć podawać z ziemniakami i surówką

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Doradca Smaku 03.02.2014 11:56
@Anonim, przepis z TV jest w sekcji przepisów Doradca Smaku, tutaj: http://www.doradcasmaku.pl/doradca-smaku/przepis/id/375/doradca-smaku-ii-odc-8-de-volaille-wedlug-michela.html
Anonimowy 23.01.2014 11:46
Też mi przepis naprawdę w tv inny tutaj inny nie powiedzieli nawet że najpierw podpiekamy na patelni 4 min a potem w piekarniku- nie podali że jedenaście minut ani w jakiej temperaturze.
fictor123 11.02.2012 08:31
uwielbiam
fictor123 11.02.2012 08:31
uwielbiam
Joanna108 01.01.2012 12:45
lubię ... a dawno nie jadłam ... trzeba będzie zrobić na obiadek ;)
melonik 31.12.2011 13:30
mniam
malaczarna23 21.08.2011 08:13
uwielbiam
tomek18 23.07.2011 11:42
pycha
gosia47-47 15.05.2011 09:23
mniam
Tomek13 24.03.2011 10:32
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat