Składniki:
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 500 g |
rzodkiewka | 5 szt |
koperek | 4-5 łodyg |
jajko | 1 szt |
sól i pieprz | |
bułka czerstwa | s szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1,5 szklanki |
olej rzepakowy | do smażenia |
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 500 g |
rzodkiewka | 5 szt |
koperek | 4-5 łodyg |
jajko | 1 szt |
sól i pieprz | |
bułka czerstwa | s szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1,5 szklanki |
olej rzepakowy | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: