Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOTLECIKI Z MORTADELI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mortadela 900 gram
jajko 4
Bułka tarta klasyczna Prymat
musztarda
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: KOTLECIKI Z MORTADELI

Mortadele pokroić w plastry grubości ok 3 cm. Posmarować musztardą. Jajka wbić do miski i roztrzepać widelcem. Plastry mortadeli obtaczać bułka jajko bułka. Smazyć na rozgrzanym oleju, z dwóch stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 06.03.2016 20:14
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak