Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki bardzo mięsne
Wszystko wymieszać i formować z masy mięsnej kotleciki.
Obtoczyć w tartej bułce i smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.
mięso mielone | ok 30 dag |
udka kurczaka | 2 szt gotowane |
wieprzowina | 20-30 dag gotowana |
cebula | 1 szt średnia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki z czubkiem |
mleko | 5 łyżek |
jajko | 1 szt duża |
sól | |
pieprz | |
olej | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: