Przepis i sposób przygotowania na: Kornisze
ZALEWA: Do garnka wlewamy wodę. Wsypujemy sól, cukier, kwasek cytrynowy i ocet. Gotujemy i studzimy. Wystudzoną wlewamy do słoików i gotujemy jeszcze 5 min. od zagotowania.
ogórki | 1 kg |
koper | |
Gorczyca biała cała Prymat | |
chrzan | |
czosnek | 1-2 ząbki |
Zalewa: | |
woda | 1 l |
sól | 1 łyżka |
Kwas cytrynowy Prymat | 2 łyżeczki |
cukier | 3/4 szklanki |
ocet | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: