koperty z ciasta francuskiego z papryką , fetą i oliwką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • opakowanie ciasta francuskiego

  • papryka

  • ser feta

    10 dkg
  • oliwki zielone

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rozmrażam i rozwałkowuję opakowanie ciasta francuskiego, a następnie wycinam z niego kwadraty. Na każdym kwadracie kładę paski papryki, kosteczkę sera feta i kilka oliwek. Boki każdego kwadratu zakładam do środka na kształt koperty i piekę je 25 minut w temperaturze 200 stopni.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andżelika1 13.08.2012 14:32
pycha
bgs1984 12.08.2012 23:11
mniam
marzenciak1985 12.08.2012 23:08
mniam
sznycel 12.08.2012 21:53
ja jem je zawsze cieplutkie, ale mąż lubi zimne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat