Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koperty z ciasta francuskiego z papryką , fetą i oliwką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

opakowanie ciasta francuskiego
papryka
ser feta 10 dkg
oliwki zielone

Przepis i sposób przygotowania na: koperty z ciasta francuskiego z papryką , fetą i oliwką

rozmrażam i rozwałkowuję opakowanie ciasta francuskiego, a następnie wycinam z niego kwadraty. Na każdym kwadracie kładę paski papryki, kosteczkę sera feta i kilka oliwek. Boki każdego kwadratu zakładam do środka na kształt koperty i piekę je 25 minut w temperaturze 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 13.08.2012 14:32
pycha
bgs1984 12.08.2012 23:11
mniam
marzenciak1985 12.08.2012 23:08
mniam
sznycel 12.08.2012 21:53
ja jem je zawsze cieplutkie, ale mąż lubi zimne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak