Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koperkowa z ryżem i makaronem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

koperek 1 pęczek
woda 3 l
kostka rosołowa 2 kostki
ryż 1 szklanka
makaron 1 paczka
sól do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
mąka 2 łyżki
śmietana 3 łyżki
marcherka mała 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: koperkowa z ryżem i makaronem

Do gorącej wody dajemy soli , kostki rosołowe , marchewkę , wywar zagęszczamy mąką . Koperek dokładnie myjemy i siekamy bardzo drobno , dajemy do naszej zupy . Dajemy tez śmietanę . Ryż i makaron gotujemy w osobnych , posolonych garnkach . Gotowe dodajemy do zupy i mieszamy . Przyprawiamy Kucharkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 06.06.2013 21:09
latem nie robię często zup, ale zimą są swietne, rozgzrewajace
Bernadeta1 15.05.2013 00:29
smaczna zupka
ONY_za_kare 04.03.2013 12:05
musi być pyszna!
Milena87 21.02.2013 21:03
smaczna zupa
Ela15 04.10.2012 19:56
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak