Przepis i sposób przygotowania na: Konfitura cytrynowa do mięs i ryb.
Kroki postępowania
Opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem.
Odstawić do przestudzenia. W słoikach można przechowywać parę tygodni.
cytryna | 2 szt |
czosnek ząbki | 1 szt |
imbir | |
cebula | 1 szt |
Kolendra cała Prymat | 0,5 łyżeczka |
cukier | 2 łyżki |
oiwa | 1 łyżka |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | 1 łyżeczka |
Kminek mielony Prymat | 0,5 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: