Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowy deser budyniowo-kisielowy

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 1,5 l
owoce do dekoracji
budyń waniliowy 1 szt
budyń czekoladowy 1 z cukrem
budyń śmietankowy 1 z cukrem
kisiel żurawinowy 1 (z cukrem)

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowy deser budyniowo-kisielowy

Każdy budyń ugotować oddzielnie w 1/2 l mleka tak jak w przepisie podanym na opakowaniu. Kisiel żurawinowy ugotować w 1/2 l wody. Do pucharków nakładać na przemian budyń śmietankowy, kisiel, budyń waniliowy i czekoladowy. Desery odłożyć do ostudzenia. Przed podaniem ozdobić owocami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 04.03.2014 07:17
wygląda super :)
ONY_za_kare 26.12.2013 12:23
fajny deserek :)
Adam/ZUB3R 07.11.2013 21:18
wygląda bardzo ładnie
Monika-twin 02.09.2013 11:36
super przepis
olkaaa 21.05.2013 07:40
wygląda smakowicie
IZABELA29 11.11.2012 09:14
wspaniałe kolorki
caralajna 11.11.2012 07:38
wygląda wspaniale
Katarzyna/kate1980 10.11.2012 23:28
śliczny
Miki 10.11.2012 22:05
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak