Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe leczo z fasolą
Kroki postępowania
Z kolorowych papryk usuwamy nasiona i kroimy je w kostkę. Dodajemy do pomidorów.
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
papryka czerwona | 2 sztuki |
papryka zielona | 2 sztuki |
papryka żółta | 1 sztuka |
cukinia | 1 sztuka, młoda |
kiełbasa | pęto |
fasola Jaś | 0,5 kg (mokra) |
pomidor | 5 sztuk |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
tymianek | |
sól i pieprz | do smaku |
natka pietruszki | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: