Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kokosowa jaglanka z czereśniami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza jaglana 1 szkl
mleko kokosowe 1 szkl
woda 1 szkl
syrop z agawy 1 lyżka
czereśnie 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Kokosowa jaglanka z czereśniami

Kaszę płuczemy, przelewamy wrzątkiem, zalewamy wodą i mlekiem kokosowym i gotujemy do miękkości.
Czereśnie myjemy, pestkujemy.
Ugotowaną kaszę lekko studzimy, dodajemy syrop z agawy i wydrylowane czereśnie, mieszamy.
Przekładamy do pucharków lub miseczek.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak