Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOKARDKI Z WIEPRZOWINĄ, SEREM I MASŁEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron kokardki 200 g
mięso wieprzowe bez kości 1/2 kg
masło 3-4 łyżki
sól do smaku
ser biały 1 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: KOKARDKI Z WIEPRZOWINĄ, SEREM I MASŁEM

Kroki postępowania

1
Mięso kroimy w kostkę i smażymy na oleju do miękkości z odrobiną pieprzu ziołowego.
Krok 1 - KOKARDKI Z WIEPRZOWINĄ, SEREM I MASŁEM foto
2
Makaron gotujemy w osolonej wodzie do miękkości, odcedzamy i polewamy rozpuszczonym masłem.
Krok 2 - KOKARDKI Z WIEPRZOWINĄ, SEREM I MASŁEM foto
3
Ser kruszymy do makarony, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i razem delikatnie mieszamy. Wykładamy na talerz i na wierzch układamy mięso wieprzowe.
SMACZNEGO!!!!!!
Krok 3 - KOKARDKI Z WIEPRZOWINĄ, SEREM I MASŁEM foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 23.10.2012 08:11
lubie takie jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak