Przepis i sposób przygotowania na: Knedle z rabarbarem i bananami
Kroki postępowania
Partiami wkładać do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotować 3-4 minuty od momentu wypłynięcia na powierzchnię.
ziemniaki ugotowane | 1/2 kg |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | 10 dag |
mąka ziemniaczana | 2-3 dag |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
banan | 2 szt |
rabarbar | 1 laska |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
masło | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól do smaku | |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: