Kluski watrobiane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka

  • cebula

  • piepprz/sól

  • mąka ziemniaczana

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • jajko

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę i cebulę mielimy przez maszynkę ,dodajemy jajko ,bułkę tartą i makę ziemniaczaną ,przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Mieszamy dokładnie.
Nabieramy na małą łyżeczkę i zrzucamy na osolony wrzątek,gotujemy dosłownie chwilkę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 31.05.2013 10:01
niedawno robiłam
Beata73 23.07.2012 12:33
muszę spróbować
eli_555 20.09.2011 23:00
jeszcze nie robiłam
eli_555 20.09.2011 23:00
jeszcze nie robiłam
Ewelina45 12.03.2011 10:47
wypróbowałam :)
etka 31.12.2010 10:12
pierwszy raz widze cos takiego :)
Ewelina45 14.10.2010 09:21
Pychota :)
gacopierz23 23.09.2010 20:51
Moja rodzinka uwielbia je do rosołu
Margo1 14.09.2010 15:19
ciekawe..
Ewa111 10.09.2010 16:11
też tak robię i domownikom smakują

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat