Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KLOPS WIEPRZOWY

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek surowy 70 dag
łopatka wieprzowa 70 dag
bułka czerstwa 3 sztuki
cebula 2 sztuki
jajko 2 sztuki
czosnek 2 ząbki
sól i pieprz
majeranek
Papryka słodka mielona Prymat
woda 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: KLOPS WIEPRZOWY

Mięsko mieliśmy w maszynce, następnie dodajemy pozostałe składniki, czosnek wycisnąć przez praske. Przełożyć do foremki. Piec w temperaturze 200 stopni ok. 1,5 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Futka 30.09.2016 12:41
Przepyszny klops :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak