Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Klasyczna ryba z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 500 g
jajko 2 sztuki
sól i pieprz do smaku
mąka pszenna do panierowania
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia
cytryna 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Klasyczna ryba z patelni

Filety dzielimy na porcję. Skrapiamy sokiem z cytryny. Doprawiamy solą oraz pieprzem. Jajko roztrzepujemy z odrobiną soli. Panierujemy mąka - jajko - bułka tarta i smażymy na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Franciszek 04.12.2016 13:48
super ryba
IZABELA29 04.12.2016 13:46
Pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak