Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiszona kapusta z kukurydzą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dkg
ogórek kiszony 2
kukurydza w puszce 3 łyżki
natka pietruszki
cukier
pieprz
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona kapusta z kukurydzą

Kiszoną kapustę odciskamy i kroimy. Ogórki kroimy w kostkę. Umytą i osuszoną natkę pietruszki kroimy. Kukurydzę odsączamy z nadmiaru wody. Wszystkie przygotowane składniki dajemy do miseczki, dodajemy oliwę i doprawiamy do smaku cukrem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 11.06.2014 08:39
bardzo fajna :)
IlonaAlbertos 23.02.2014 20:13
Ciekawe połączenie.
IwonaDD 23.02.2014 17:49
pyszny dodatek do obiadu
dodi 13.02.2014 11:18
pyszna kapusta
Katarzyna59 29.01.2014 10:46
smaczniutka
romanrafal
romanrafal 12.01.2014 09:46
prosta smaczna
mirosława4 08.01.2014 15:54
bardzo dobra
Monika58 05.01.2014 12:26
to połączenie musi smakować nieźle - smaczne
gosia56 05.01.2014 08:51
na pewno pyszna kapusta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak