Składniki:
kiełbasa podwawelska | 20 dag |
cebula biała | |
pieczarki | 20 dag |
serek topiony | 0,5 kostki |
śmietana 12% | 100 ml |
szczypiorek usiekany | |
pietruszka zielona | |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
woda | 100 ml |
kiełbasa podwawelska | 20 dag |
cebula biała | |
pieczarki | 20 dag |
serek topiony | 0,5 kostki |
śmietana 12% | 100 ml |
szczypiorek usiekany | |
pietruszka zielona | |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
woda | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: