Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaski ziołowe z grilla z masą cebulową

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Lista składników

kiełbasa śląska 4 szt
cebula 2 szt
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka

masło pieprzowe

masło 6 dkg
Pieprz czarny mielony Prymat 1/2 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat 1/2 łyżki
skórka z cytryny 1/4 łyżeczki
Czosnek suszony Prymat 1/4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski ziołowe z grilla z masą cebulową



Kiełbaski naciąć wzdłuż, ułożyć na folii aluminiowej. Masło wymieszać z solą, rozgniecionym pieprzem , skórką z cytryny , czosnkiem granulowanym. Cebulę pokroić drobno , zeszklić na maśle pieprzowym uprzednio sporządzonym. Posmarować musztardą , zawinąć w folię , wstawić do grilla na ruszt. Piec około 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzut 31.05.2016 10:40
Fajne kiełbaski
jagoda5913 31.05.2016 00:53
pięknie się prezentują
IZABELA29 30.05.2016 21:43
Wow pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak