Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaski

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielon 400 g
woda 1/2 szklanki
majeranek 1 łyżka
czosnek 5 ząbków
jajko 1 szt
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski

Mięso mielone wrzucamy do miski wlewamy wodę i je gnieciemy, następnie dodajemy jajko, majeranek, czosnek rozgnieciony, pieprz i sól. Wszystko razem mieszamy na jednolita masę. Następnie formujemy e tartej. Rozgrzewamy patelnię z olejem i smażymy ze wszystkich stron. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AnielskaSlodycz 06.12.2013 14:34
smaczne kiełbaski
Barbara777 04.12.2013 09:51
smaczne muszą być:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak