Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska z cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 1 szt
cebula 3-4 szt
tłuszcz do smażenia
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska z cebulką

1. Kiełbasę pokroić na średniej długości kawałki, naciąć delikatnie poprzek co ok 1cm.
2. Cebulę obrać i pokroić w piórka.
3. Tłuszcz podgrzać na patelni, położyć kiełbasę i przyrumienić z jednej strony, następnie obrócić ją na drugą stronę i dodać pokrojoną w piórka cebulę, przyprawić i smażyć do zrumienienia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justi2401 23.10.2016 13:53
Prosto i smacznie, sama bardzo lubię :)
Franciszek 23.10.2016 11:06
dobre jedzonko
MonikaW 22.10.2016 21:56
o coś dla mojego męża

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak