Kiełbasa biała smażona w pieczarkach i cebuli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa biała

    2 szt,
  • cebula

    1 szt. większa,
  • pieczarki

    200 g,
  • przyprawa do potraw Kucharek

    do smaku,
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku,
  • masło klarowane

    3 -4 łyżki,
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obraną,pokrojoną w piórka cebule podsmażyć na maśle do zeszklenia, dodać obrane pokrojone w plastry pieczarki,doprawić do smaku przyprawą uniwersalną oraz pieprzem. Smażyć do miekkości na małym ogniu.Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w grubsze plastry białą kiełbasę,smażyć aż kiełbasa sie ładnie przypiecze.
Podawać z pieczywem na pyszne śniadanie lub kolacje.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bożena Matuszczyk 04.05.2017 23:51
Miło mi .Dziękuję;)
Mniam 04.05.2017 13:06
Taką kiełbasę z chęcią bym zjadła, bo bardzo bardzo lubię ;)
mirosława4 04.05.2017 12:35
pożywne danie
katarzynka455 04.05.2017 11:48
Lubię kiełbaskę z cebulką:) pycha...
Bożena Matuszczyk 04.05.2017 11:37
Dziękuję.;)
agaK. 04.05.2017 11:17
Swojsko i smacznie.
gusia1000 04.05.2017 11:15
Dobra kiełbasa.
2milutka 04.05.2017 11:08
Apetyczna kiełbaska

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat