Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa biała smażona w pieczarkach i cebuli

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa biała 2 szt,
cebula 1 szt. większa,
pieczarki 200 g,
przyprawa do potraw Kucharek do smaku,
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku,
masło klarowane 3 -4 łyżki,

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa biała smażona w pieczarkach i cebuli

Obraną,pokrojoną w piórka cebule podsmażyć na maśle do zeszklenia, dodać obrane pokrojone w plastry pieczarki,doprawić do smaku przyprawą uniwersalną oraz pieprzem. Smażyć do miekkości na małym ogniu.Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w grubsze plastry białą kiełbasę,smażyć aż kiełbasa sie ładnie przypiecze.
Podawać z pieczywem na pyszne śniadanie lub kolacje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bożena Matuszczyk 04.05.2017 23:51
Miło mi .Dziękuję;)
Mniam 04.05.2017 13:06
Taką kiełbasę z chęcią bym zjadła, bo bardzo bardzo lubię ;)
mirosława4 04.05.2017 12:35
pożywne danie
katarzynka455 04.05.2017 11:48
Lubię kiełbaskę z cebulką:) pycha...
Bożena Matuszczyk 04.05.2017 11:37
Dziękuję.;)
agaK. 04.05.2017 11:17
Swojsko i smacznie.
gusia1000 04.05.2017 11:15
Dobra kiełbasa.
2milutka 04.05.2017 11:08
Apetyczna kiełbaska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak