Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka z pieczarkami i cebulą

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka 4 szt
cebula biała 2 szt
pieczarki 10 szt
olej do smażenia
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka z pieczarkami i cebulą

Na patelnię wlewamy odrobinę oleju dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i pieczarki pokrojone w plastry. Przesmażamy cebulę z pieczarkami. doprawiamy pieprzem. Kaszankę obieramy z osłonek rozdrabniamy widelcem. Do pieczarek dodajemy kaszankę chwilę smażymy. Podajemy najlepiej z surówką z kiszonej kapusty.
POLECAM!!1

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 14.04.2015 00:40
Warto taką jeść.
Róża1 17.02.2015 22:35
fajny pomysł !!!
gosia56 15.02.2015 08:41
bardzo dziękuję za miłe komentarze a tak podana kaszanka smakuje wybornie;)
halina17 14.02.2015 20:44
Lubię kaszankę.
Wafelek2601 14.02.2015 20:38
Fajna kaszanka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak