Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka pieczona z papryką i pomidorem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka 40 dag
papryka żółta 1
pomidor 1
Majeranek suszony Prymat do smaku
cebula 1
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka pieczona z papryką i pomidorem

Kaszankę obieramy ze skórki. Sam środek przekładamy na folię. Posypujemy majerankiem. Dodajemy kawałki papryki żółtej, pomidora oraz cebuli. Całość posypujemy solą. Folię aluminiową zawijamy i przekładamy do piekarnika. Pieczemy około 15 minut w temperaturze 180 stopni. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 30.06.2013 16:30
pysznie zapowiada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak