Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kasza manna z konfiturą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda 0,5 litra
konfitura z czarnej porzeczki 2 łyzki
kasza manna 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: kasza manna z konfiturą

Kasze manną wsypujemy do wody a nastepnie cały czas mieszając gotujemy. Gdy się zagotuje odlewamy do talerzyków i czekamy aż trochę przestygnie. Przed samym zjedzeniem dodajemy konfitur z czarnej porzeczki. Mieszamy i gotowe do zjedzenia. Polecam na szybki śniadanie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 03.12.2012 18:01
ciekawy pomysł
Renata22 29.10.2012 16:04
lubię mannę z konfiturą, ostatnio jem ją na śniadanie i chwale sobie ten zestaw ;)
Henryka2 11.10.2012 21:12
O,jej, jaki nowatorski przepis! Jakaż musi być pyszna, tania i dietetyczna ta kaszka! Bez mleka, masła, cukru.W sam raz na przebój "Dania za grosik".Zdrowym nie polecam.
gosia561 11.10.2012 20:11
ale kolorek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak