Kasza manna z granatem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko

    300 ml
  • kasza manna

    4 łyżki
  • granat

    1/2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mleko przelać do rondla i zagotować. Wsypać kaszę mannę i cały czas mieszać, aż zgęstnieje. Przełożyć do miseczki. Wycisnąć granat na kaszę i podawać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ania321 07.10.2013 08:55
proste, pyszne i pożywne śniadanko :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat