Przepis i sposób przygotowania na: Kasza gryczana z bitkami w sosie
Kroki postępowania
Rozgrzać patelnię z dwoma łyżeczkami oleju i przyrumienić mięso wraz z cebulą.
schab bez kości | 0,5 kg |
cebule | 2 duże |
grzyby suszone | 1 garść |
kostka mięsna | 1 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | szczypta |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
ziele angielskie | 2 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
sól do smaku | |
pieprz | |
kasza gryczana | 1 szklanka |
woda | 4 szklanki |
włoszczyzna suszona | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: