Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karminadle

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone wołowo-wieprzowe 400 Gram
bułka 1 Sztuka
mleko 1/3 Szklanki
cebula 1 Sztuka
jajko Sztuka
majeranek 1 Łyżeczka
Bułka tarta klasyczna Prymat Do Obtoczenia
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Karminadle

Cebule kroimy drobno i szklimy na patelni. Bulke moczymy w mleku. Do miesa dodajemy jajko, bulke, cebule i przyprawy. Formujemy kotleciki ktore obtaczamy w bulce tartej. Smazymy na patelni na zloty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kardamonovy 05.04.2017 09:28
Oooo i do tego buraki :D.
Wacław 20.03.2017 15:17
pyszne danie :-)
Łukasz15 19.03.2017 23:40
Bardzo smaczne
bertpvd 19.03.2017 22:16
super przepis
mirosława4 19.03.2017 22:05
apetyczne !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak