Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka z warzywami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat
karkówka wieprzowa 1/2 kg
warzywa mrożone
cebula biała 2 sztuki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka z warzywami

Karkówkę należy podzielić na mniejsze kawałeczki jak na gulasz. Doprawiamy mięso przyprawą, solą i pieprzem. Marynujemy około 2 godziny. Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy. Rozmrożone warzywa podsmażamy na maśle. Każdy kawałeczek karkówki smażymy na złoto z każdej strony. Do mięsa dodajemy cebulę i warzywa. Delikatnie mieszamy i podlewamy odrobina wody. Dusimy pod przykryciem o miękkości mięsa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 18.01.2017 15:57
Dobre mięso.
Ewa Wojtaszko 05.08.2016 15:51
jak smacznie :)
Motorek 04.08.2016 22:09
pyszne mięsko
Konczi 04.08.2016 22:05
pysznie wygląda :)
agnieszka214 04.08.2016 21:50
Smaczne mięso
Marta Ryżek-Kalkowska 04.08.2016 21:49
uwielbiam karkówkę :)
gosia1988 04.08.2016 21:20
Smaczne danie na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak