KARKÓWKA Z PAPRYKĄ

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • karkówka

    1 kg
  • papryka

    2-4 szt
  • pieczarki

    25 dag
  • cebula

    4 szt
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    1 torebka
  • sól, pieprz ziołowy

  • Papryka słodka mielona Prymat

  • olej

    0,5 szklanki
  • ketchup pikantny

    duży
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

karkówkę pokroić w plastry 1 cm. obtoczyć w przyprawach zostawić na 24 godz. na blachę wlać olej ułożyć plastry mięsa obok siebie na to pokroić cebulę w kostkę następnie pieczarki w plastry i paprykę grubo pokrojoną zalać ketchupem piec 1,5 godz w 180 stopniach

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 29.08.2013 15:32
na pewno jest super !
Margo1 15.06.2011 08:11
lubię
Iwona51 21.03.2011 10:35
pycha
Neetka90 16.01.2011 16:09
wygląda smacznie
krzyniu1984 12.01.2011 10:01
dla mnie bomba!
Iwona56 04.01.2011 19:29
JEST BARDZO SMACZNA
mala2021 03.01.2011 16:18
myslę że bedzie smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat