Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka w keczupowej marynacie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka wieprzowa 6 plastrów
keczup pikantny 4 łyżki
cebula biała 1 sztuka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka w keczupowej marynacie

Mięso myjemy. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę . Do cebuli dodajemy keczup, czosnek i dobrze doprawiamy solą i pieprzem. Mięso zanurzamy w marynacie i odstawiamy do lodówki na noc. Grilujemy na zloty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak