Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka po diabelsku (w marynacie z jajek i majonezu)
Kroki postępowania
(Mięsa nie należy rozklepywać.)
(Czosnek uprzednio drobniutko posiekać.)
(Bezpośrednio wyjęte z zalewy - bez panierowania.)
karkówka | 1 kg |
jajko | 2 sztuki |
majonez | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
sos sojowy | 2 łyżki |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżka |
czosnek ząbki | 4 ząbki |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: