Składniki:
cebula czerwona | 2 sztuki |
jabłaka | 2 sztuki |
oliwa | 8 łyżek |
cukier | 1 łyżeczka |
wino białe wytrawne | 150 ml |
WINEGRET: | 3 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
masło | |
olej | |
karkówka | 4 bez kości |
kapusta czerwona | 1 ssztuka |
cebula czerwona | 2 sztuki |
jabłaka | 2 sztuki |
oliwa | 8 łyżek |
cukier | 1 łyżeczka |
wino białe wytrawne | 150 ml |
WINEGRET: | 3 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
masło | |
olej | |
karkówka | 4 bez kości |
kapusta czerwona | 1 ssztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: