Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkóweczka w sosie koperkowym ciemnym

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 50 gram
fasolka szparagowa 30 dag
ziemniaki młode 50 dag
Majeranek suszony Prymat do smaku
sól do smaku
karkówka 500 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Karkóweczka w sosie koperkowym ciemnym

Karkówkę kroimy drobno i wykładamy na rozgrzany na patelni tłuszcz. Opiekamy ją obustronnie a następnie podlewamy ją wodą i dusimy z przyprawami (liściem laurowym, majerankiem, solą, pieprzem, koperek suszony Vegetą). Pod koniec gotowania do sosu dodajemy drobno pokrojony świeży koperek. Gdy sos będzie gotowy, a mięso miękkie podajemy go z młodymi ziemniakami i fasolką szparagową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 30.08.2012 14:51
pycha karkóweczka
Emiliozo 03.06.2012 22:27
bomobowa!
bernadetta2 08.05.2012 19:04
smaczne
fictor123 30.04.2012 13:46
mniam
Dorian 22.12.2011 08:25
pysznosc
kate.500 15.11.2011 07:51
pyszny obiadek
mirosława4 11.11.2011 20:11
zjadłoby się pycha :)
anja3107 29.09.2011 10:46
pyszna
monika141 23.09.2011 17:14
pychotka
AgaS10 22.09.2011 19:53
ale apetyczne danie
MAR3STA 04.09.2011 22:28
pyszności
Dorota59 27.07.2011 13:40
apetyczny obiadek
ronald88 24.07.2011 17:46
super
joanna77 20.07.2011 12:50
pycha
Kopiko1983 18.07.2011 17:23
Super!
halina17 17.07.2011 17:44
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak