Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karczek z piekarnika

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 2 kg
cebula 2 szt
smalec 2 łyżki
pieczarki 40 dkg
jajko 3 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Karczek z piekarnika

Kroki postępowania

1
Umyte mięso mielimy
Krok 1 - Karczek z piekarnika foto
2
Obrane pieczarki ścieramy na tarce o grubych oczkach i smażymy
Krok 2 - Karczek z piekarnika foto
3
Pokrojoną cebulę szklimy na roztopionym smalcu i doprawiamy kucharkiem
Krok 3 - Karczek z piekarnika foto
4
Do mięsa dodajemy wszystkie składniki i wyrabiamy
Krok 4 - Karczek z piekarnika foto
5
Dajemy do blaszki. Pieczemy w nagrzanym piekarniku w temp. 200 stopni ok. 1,5 godziny
Krok 5 - Karczek z piekarnika foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 26.01.2017 08:53
ciekawy przepis
Jagódka77 12.03.2015 14:44
pięknie się prezentuje
ppaulina 14.12.2014 14:17
pyszne mięsko
Ela15 07.12.2014 11:54
wygląda przepysznie
kloruś 18.10.2014 14:35
fajny przepis. Wart wypróbowania!
IwonaKa 17.10.2014 13:53
lubię takie mięsa,pycha
2milutka 17.10.2014 09:11
pyszne mięsko
dodi 17.10.2014 08:47
pyszne jedzonko
Czyki 17.10.2014 07:51
Pyszne domowe mięsko :)
aginaa 16.10.2014 20:25
smaczne danie
misia53 16.10.2014 20:07
może być na chlebek i do obiadu , fajne mięsko
agnieszka214 16.10.2014 20:00
pychota danie
Aleksandra/Olcia 16.10.2014 20:00
Super miesko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak