Kapusta z grzybami

Kapusta z grzybami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    1 kg
  • woda

    1 szklanka
  • olej

    4 lyzki
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • grzyby leśne

    300 suszone
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Kapusta z grzybami

Wrzucamy kapuste do garnka, dodajemy wode i olej, gotujemy wszystko na malym ogniu, dodajemy namoczone wczesniej grzyby, sól, pieprz. Gotujemy wszystko przez 25 minut na malym ogniu pod przykryciem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat