Kapusta z grzybami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    1 kg
  • woda

    1 szklanka
  • olej

    4 lyzki
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • grzyby leśne

    300 suszone
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wrzucamy kapuste do garnka, dodajemy wode i olej, gotujemy wszystko na malym ogniu, dodajemy namoczone wczesniej grzyby, sól, pieprz. Gotujemy wszystko przez 25 minut na malym ogniu pod przykryciem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat