Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grochem i pieczarkami

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,75 kg
groch 1 szkl
pieczarki 40 dag
ziemniaki 2 szt
sól i pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grochem i pieczarkami

Groch namoczyć na noc a następnie ugotować w lekko osolonej wodzie.

Pieczarki oczyścić i pokroić w kostkę podsmażyć.

Ziemniaki obrać, ugotować i utłuc.

Kiszoną kapustę ugotować, odcedzić wodę i poszatkować.

Składniki ze sobą wymieszać podsmażając.

Na koniec doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 18.09.2015 14:11
Też tak robię.
mariuszek8 09.09.2015 21:35
coś innego i bardzo fajnego :D
w mojej kuchni 09.09.2015 10:38
pyszne danie do zjedzenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak