Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta smażona

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
marchew 2 szt
cebula 2 szt
sól do smaku
pieprz
kostka rosołowa 1 szt
olej do smażenia
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta smażona

Kroki postępowania

1
Obrana i posiekana cebulę podsmażyć na oleju.
Krok 1 - Kapusta smażona  foto
2
Następnie dodać poszatkowaną kapustę pekińską.
Krok 2 - Kapusta smażona  foto
3
Marchewki obrać , zetrzeć i dodać do kapusty. Całość dusić do miękkości.
Krok 3 - Kapusta smażona  foto
4
Następnie dodać kostkę rosołową , doprawić i wymieszać.
Krok 4 - Kapusta smażona  foto
5
Pod koniec dodać koperek .
Krok 5 - Kapusta smażona  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiesiek513 18.09.2015 12:38
szybko, fajnie,smacznie,super.
misia53 15.07.2014 22:01
Wygląda całkiem fajnie, myślałam że pekinka na ciepło nie nadaje się
teresa18 15.07.2014 20:10
wyśmienita
pajbek 15.07.2014 14:19
Smaczna kapustka :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak