Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z marchewką i słonecznikiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
marchewka 1 szt
słonecznik łuskany 50 gr
ocet balsamiczny do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z marchewką i słonecznikiem

Kapustę pekińską kroimy drobno, marchewkę tarkujemy na grubych oczkach, dodajemy wcześniej uprażony słonecznik. Przyprawiamy i polewamy octem balsamicznym. Wszystko mieszamy. doskonale smakuje jako dodatek do wszelkiego rodzaju potraw, szczególnie kuchni włoskiej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia36 14.05.2013 22:25
Bardzo smaczna i zdrowa
Megi 25.03.2013 21:36
pyszności:)
pestka 23.03.2013 18:25
bardzo dobra obiadowa sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak