Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z cytrynowym chili

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/3 główki
pieprz mielony 1 szczypta
majonez 1 łyżka
kwaśna śmietana 1 łyżka
sos chili z cytryną 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z cytrynowym chili

Kapustę pokroić w paseczki i lekko ugnieść by zmiękła. Zmieszać śmietanę i majonezem i sosem chili .Polać kapustę - wymieszać .Doprawić pieprzem . Posypać z wierzchu dla dekoracji odrobiną drobno pokrojonego pomidora lub czerwonej papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

izapozdro 24.11.2013 19:03
na pewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak