Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 kg |
cebula czerwona | 1 szt |
szczypiorek usiekany | 2-3 łyżki |
majonez | 3 łyżki |
tarty chrzan | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | 1 łyżka |
dynia | 15-20 dag |
kapusta pekińska | 1/2 kg |
cebula czerwona | 1 szt |
szczypiorek usiekany | 2-3 łyżki |
majonez | 3 łyżki |
tarty chrzan | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | 1 łyżka |
dynia | 15-20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: